Karloshi


Is the cycle complete?

Puu on kaadettu, tehdas käsittelee puun ja kuluttaja ostaa tuotteet. Puusta tulee lipasto ja kehys. Se elää kotisi kaltaisessa kodissa kunnes eräänä päivänä se ei ole enää haluttu; ruma, vanhanaikainen, rikkinäinen ja poisheitetty. Ilman juhlallisuuksia se hylätään ja jätetään mätänemään metsään, josta se kerran nousi.
Tämä teos tutkii materiaalien elinkaarta ja matkaa, jota se itse jatkaa. Ympyrä on lähes sulkeutunut. Kappale palaa metsään taideteoksena ja riippuu siellä kunnes samat voimat, jotka sen synnyttivät, sen myös kuluttavat.
Sulkeutuuko ympyrä?

33x33cm puu/metalli

Karloshi on itseoppinut, englantilainen Akaalla asuva taiteilija. Karloshin taiteen teemat tutkivat ihmisen rakentaman ja luonnollisen maailman vastakkainasettelua, usein outojen, humorististen, psykologisten käänteiden kera. Hän käyttää töissään laajaa materiaalien ja tekniikoiden valikoimaa valiten aina kyseiseen teokseen parhaiten sopivan.

The tree is cut, the factory processes the wood and the consumer buys the products. A tree becomes a cabinet and a picture frame. It lives in a home not unlike your own until one day it is no longer wanted; ugly, old fashioned, broken and discarded. It is unceremoniously dumped and left to rot in the forest from where it once came. 
This piece explores the idea behind the life cycle of materials and the journey it continues. The cycle is almost complete. This piece returns to the forest as a work of art where it shall hang until it is consumed from the very forces that helped to create it. 
Is the cycle complete?

33x33cm wood/metal

Karloshi is a self taught English artist living in Akaa. Karloshi’s themes explore juxtapositions between the man-made and natural world, often with quirky humorous psychological twists. Their work uses a wide range of material and techniques each chosen to suit a specific work.

https://www.instagram.com/karloshidesigns/